Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma'daki kazada; 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Bandırma

Komşu ilçe Bandırmada meydana gelen trafik kazısında bir kişi hayatını kayberken, bir kişi de ağır yaralandı

Komşu ilçe Bandırma`da meydana gelen trafik kazısında bir kişi hayatını kayberken, bir kişi de ağır yaralandı
Kaza dün akşam saatlerinde Bandırma İtfaiye kavşagında meydana geldi.
Görgü tanıklarının ifadesine göre dün akşam saatlerinde Gönen istikametinden gelip, Balıkesir istikametine gitmekte olan 10 TE 486 plaka sayılı özel otomobil hava üssü kavşagında zik zak çizerek İtfaiye kavşağına doğru ilerledi ve İtfaiye kavşagındaki kırmızı ışıkta bekleyen araçların içine dalarak zincirleme kazaya sebep oldu.
10 TE 486 plaka sayılı özel otomobilin Sürücüsü Hasan Zenginoğlu`nun rahatsızlanarak direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve kırmızı ışıkta duran araçlara süratle arkadan çarptı.
Kazadan sonra olay yerine gelen kurtarma ekipleri, 10 TE 486 plaka sayılı özel otomobilin ön sağ koltuğunda bulunan Celal Yörük (50) aracı keserek kurtarıp hastaneye sevk ederken, yaralı doktorların tüm çabalarına rağmen yaşama döndürülemedi.
Edinilen bilgiye göre kendisine ait TIR ile İran seferi yapmakta olan Celal Yörük`ün köylüsü ve aynı zamanda akrabası olan Hasan Zenginoğlu`ndan Bandırma Tır parkında bulunan aracına gitmek üzere kendisini Tır parkına bırakmasını istediği, Tır parkına giderken İtfaiye kavşağına yakın mesafede rahatsızlanarak kazaya neden olduğu öğrenildi.
Aslen Gönen ilçesi Bığdaylı beldesi eşrafından olan iki eski kamyoncu`nun yardımcı olma amaçlı yolculuğu Bandırma İtfaiye kavşagında facia ile sonlanırken Bandırma Cumhuriyet savcılığı kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturmayı sürdürüyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı